Wat is boksen?

Boksen is een vechtsport waarbij twee mensen die beschermende uitrusting dragen gedurende een vooraf bepaalde tijd stoten naar elkaar gooien in een boksring. Mensen zijn al heel lang bezig met vechtsporten, maar hoe zit het dan met boksen, hoeveel weten we ervan en wat is boksen nou eigenlijk? Het vroegste bewijs voor ons, wat niet betekent dat het toen begon, van vuistgevechten dateert uit het Nabije Oosten in het 3e en 2e millennium voor Christus. Het vroegste bewijs van de aanwezigheid van boksregels dateert uit het oude Griekenland, waar boksen in 688 voor Christus als een Olympisch spel werd opgericht. Boksen is niet alleen een gezonde manier om het lichaam te onderhouden, het is ook een sport waarbij mensen veel discipline leren. Velen passen het misschien niet toe, maar degenen die het serieus nemen, weten dat het meer om discipline en mentale kracht gaat dan om het fysieke deel, dit is slechts een positief gevolg van het boksen.

Boksen Amsterdam

Als jij iemand bent die onder begeleiding van een formele professionele bokser wil trainen van geest en fysieke kracht, dan ben je bij Boxing Amsterdam aan het juiste adres. Boxing Amsterdam biedt de hulp die men nodig heeft bij het afvallen en om fit te worden. Boksen in Amsterdam hoeft niet alleen een droom te zijn, maar je kunt het waarmaken.

Het doelwit

Het doel van de trainer is het bereiken van het ideale gewicht, en wie kan je beter helpen dan iemand die een professional is in zijn vak? Dit gaat uiteraard hand in hand met het handhaven van een gezond en verantwoord voedingspatroon. Zonder een gezond en uitgebalanceerd dieet zijn er geen gezondheidsvoordelen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *