Voedingscoach Rotterdam

Soms is het best wel lastig om bewust te kiezen welke voeding je neemt. Een gezond lijf en een gezond lichaam helpt je ook om mentaal sterker te worden. Door middel van het nemen van de juiste voeding breng je dat doel weer een stap dichterbij. Dit kun je bewerkstelligen door het inschakelen van een voedingscoach. Je kunt bijvoorbeeld terecht in Rotterdam bij Fit.IslandGirl. Hier kun je terecht voor advies op maat als het om je voedsel gaat.

Voordelen

Een voedingscoach Rotterdam heeft vele voordelen als het gaat om coaching rondom je voedingspatroon en de keuzes die je daarin maakt. Deze coach is ook altijd een stok achter de deur en motiveert je om op de momenten dat je het even niet meer ziet zitten, toch weer door te gaan met de veranderingen in je voedingspatroon. Een coach kan heel gericht bekijken wat je persoonlijke situatie is en kan een plan opstellen dat rekening houdt met bijvoorbeeld onregelmatige werktijden of je gezinssituatie. Ook wordt er een lichaamsanalyse gemaakt waarin er wordt gekeken naar bijvoorbeeld je spiermassa en vetpercentage. Verder leer je veel over de voeding zelf. Je leert wat gezonde alternatieven zijn, en waarom je sommige producten juist beter kan laten staan. Bijvoorbeeld door een hoog percentage suikers of calorieën die niet goed voor je zijn.

Mindset

Wanneer je last hebt van eetproblemen, zoals regelmatige eetbuiten of niet consequent bezig zijn met je voedingspatroon, dan kan een voedingscoach je helpen om hier definitief mee te breken. Deze problemen komen vaak voort uit stress, angst, of omdat je gewoon niet beter weet. Met deze voedingscoach kun je werken aan een mindset die je helpt om weer op een goede en gezonde manier om te gaan met wat je dagelijks eet. Het anders eten dan zoals normaal is voorgeschreven is namelijk iets waar je altijd aan kunt werken, zolang je maar de juiste adviezen krijgt en je jezelf op een positieve manier ervoor inzet.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.