Het is tijd om fit te worden: doe deze oefeningen als je naar de sportschool gaat!

Cardio-oefeningen helpen een persoon om een ​​constant gewicht te behouden of gezond en stevig te blijven. Hier zijn enkele van de beste oefeningen om te sporten in Rotterdam die een individu kan uitvoeren in de sportschool en thuis voor een goede warming-up en ook om af te vallen. De volgende oefeningen zijn gericht op meerdere spiergroepen die jouw conditie zeker zullen verhogen.

Opdrukken

Push-ups zijn effectief en richten zich op de borst, triceps en de kern. Bijna zestig procent van het lichaamsgewicht wordt getild als je push-ups doet en ze helpen ook bij het versterken van je gewrichten. Voer dagelijks push-ups uit om de gezondheid van je botten te behouden. Het bevordert ook een gezondere houding. Flexibiliteit is een van de meest invloedrijke voordelen van push-ups.

Bergbeklimmers

De oefening bergbeklimmers verbrandt veel calorieën en werkt op het hele lichaam. Het houdt de kern strak. Begin vanuit een hand- en tenenpositie: je buigt een knie en trekt deze naar je borst. De oefening staat erom bekend de kracht van het onderlichaam op te bouwen en je huidige conditie te verbeteren.

Burpees

Een burpee-oefening omvat een push-up die vervolgens wordt gevolgd door een sprong in de lucht. Het is een heel intensieve oefening. Naarmate burpees de hartslag verhogen, verbetert het de cardio-conditie. Het helpt om voldoende calorieën te verbranden, aangezien het een volledige lichaamsoefening is.

Dumbbells Squat Press

Door deze oefening aan jouw training routine toe te voegen, verbeter je je spierkracht in heupen, armen, romp en rug. Het is een geweldige allround persoefening. Je gebruikt de kracht in je benen om de gewichten boven je hoofd te drukken om je biceps te versterken. Ze kunnen echt effectief zijn als ze worden gedaan door de juiste techniek en het gewicht van de halter te gebruiken.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.