Gezonde babyvoeding met gemak op tafel

Wanneer je baby op een leeftijd komt dat alleen melk niet meer voldoende is ga je op zoek naar gezonde babyvoeding. In de supermarkt zijn de potjes met babyvoeding vaak ouder dan je kindje zelf of het zit barstensvol met conserveringsmiddelen of producten waarvan je niet eens weet wat het is. Dat geef jij natuurlijk niet aan jouw baby. Jij kiest enkel voor gezonde babyvoeding. Daar naast is er een grote keuze in verschillende hapjes zodat je je kindje iedere avond een andere maaltijd voor kan zetten. Hierdoor leert jouw kindje al op vroege leeftijd verschillende smaken herkennen en zal hierdoor eten meer gaan waarderen.

Online gezonde babyvoeding kopen

Met een enorme keuze uit verschillende maaltijden op leeftijd geselecteerd zet jij iedere dag jouw baby een gezonde en gevarieerde maaltijd voor. En dat zonder dat je zelf uren hebt moeten staan ploeteren er op. Je hoefde het alleen maar online te bestellen en daarna in de vriezer te zetten. Met een abonnement krijg je iedere maand verse hapjes thuis gestuurd en heeft jouw kindje altijd een gezonde hap klaar staan.

De keuze is reuze!

Vanaf 4 maanden al kan jouw kleine lekkere groente hapjes gaan eten. Hapjes met bijvoorbeeld pompoen, bloemkool, aardpeer of broccoli, alles is super vers en is gesmaakt van verantwoord geteelde groenten. Is je kindje alweer een half jaar oud dan kan hij al wat meer verschillende smaken aan zoals een stamppotje van aardappel en knolselderij, een heerlijke pasta met winterwortel en courgette of een rijst gerecht met paarse wortel en pompoen.
Vanaf een jaar oud wordt eten een feestje met gerechtjes als couscous met wortel, zoete aardappel en Vega kip. Of een heerlijke lasagne met tomaat, Vega gehakt, paprika en vegan mozarella. Alle hapjes zijn 100% vegetarisch en boordevol belangrijke vitamines en mineralen. Er zitten geen conserveringsmiddelen in verwerkt dus je weet echt zeker dat je een gezonde maaltijd voorzet. Je kindje gezonde babyvoeding geven is hierbij een fluitje van een cent!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.