Burn Out Eindhoven

Het leven is tegenwoordig steeds drukker en er wordt veel van je gevraagd. Het kan daarom voorkomen dat je lichamelijke en mentale klachten ervaart die je normaal niet hebt. Je kunt daarbij denken aan lichamelijk moeheid (gevoel van uitputting), maar ook aan geestelijke moeheid. Je hebt moeite om je aandacht bij verschillende zaken te houden, je te concentreren of om dingen te onthouden. Dit zijn typische symptomen die horen bij een burn out. In de omgeving van Eindhoven kun je terecht om je burn out Eindhoven aan te pakken en weer met frisse moed de toekomst in te gaan.

Aanpak

Wanneer je kiest voor een traject om je burn out aan te pakken dan kun je ervoor kiezen om verder te gaan dan waar de artsen en therapeuten normaal gesproken stoppen. In dit traject ga je verder dan alleen het ontdekken en aanpakken van je lichamelijke en mentale klachten en wordt er gekeken naar de daadwerkelijke oorzaak. Deze is nagenoeg altijd terug te vinden in je dieper gelegen spirituele en emotionele gelegen lagen, oftewel je onderbewustzijn. Dat heeft ermee te maken dat namelijk maar 5% van je totale zijn (hoe je denkt, handelt en voelt) bewust gedrag is en 95% wordt gestuurd door het onderbewustzijn. Om door te dringen tot je onderbewustzijn wordt er gebruik gemaakt van een coachingstraject waarbij er in samenspraak wordt gekeken naar wat er nodig is voor een intensieve individuele transformatie. Er wordt dan inzicht gegeven in je onderbewustzijn en van daaruit wordt gewerkt om de onderliggende oorzaken aan te pakken.

Traject

Tijdens het traject wordt er op aantal zaken gefocust. Daarbij kun je denken aan het omgaan met de verandering in je omgeving en die van jezelf. Ook wordt er gewerkt aan het verwerken van trauma’s die naar boven komen en het opheffen van energetische blokkades. Belangrijk daarbij is dat je methodes aanleert om zowel tijdens als na het traject aan de slag te kunnen om jezelf te kunnen ondersteunen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.