Begrijp je eigen onbewuste gedrag binnen je familie 

Wat is jouw plaats in je familie? Voel je je geaccepteerd door jouw familie? En hoe kan het beter? Deze vragen staan centraal in familieopstellingen waar je je bewust wordt van patronen binnen je familie en nieuwe inzichten verwerft. Zo leer je je eigen gedrag te begrijpen. Je gaat kijken naar onbewust en automatisch gedrag dat vaak achter  je gedrag verscholen zit. Met de hulp van een spirituele coach krijg je een helder inzicht in je diepe emoties en kun je werken aan je gedrag. Lifestyle coach gezocht? Afhankelijk van jouw behoeften en verlangens, ga je bepalen welke lifestyle coach jij in jouw leven wilt. In de behandelingen van deze lifestyle coach behandelingen, ga je je verdiepen in je onbewuste gedrag. Lifestyle coach gezocht? Lees dan verder.

Jouw gezondheid versterken en in staat zijn jouw eigen keuzes te maken

Het uitgangspunt voor familieopstellingen is een verlangen dat met je speelt. Wil je jouw eigen keuzes kunnen maken en op die manier jouw gezondheid versterken? Je gaat praten over de oorsprong van jouw familie, en op basis van informatie die uit dit gesprek voortkomt, ga je jezelf vinden. In het gesprek met de spirituele coach ben je in staat om je emoties te zien en leer je manieren om ze op de juiste manier te uiten. Je innerlijke reflexen zijn geïntegreerd in je systeem en zijn niet actief aanwezig. Je leefstijlcoach helpt om ze weer te activeren.

Hoe kan bioresonantie je helpen?

Bioresonantie maakt deel uit van de behandelingen die gericht zijn op de behandeling van pijn, maar bioresonantie kan ook worden gebruikt bij aandoeningen als depressie, angst en slaapstoornissen. Een klein bioresonantie-apparaatje kan een heleboel frequenties uitzenden, net zoals elke cel in jouw lichaam dat doet. Deze triggers beïnvloeden de frequentie of vibratie van je cellen en activeren je zelfgenezend vermogen. Los je met behulp van bioresonantie je klachten op en wordt gelukkiger.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.